Ruim een week geleden. Catastrofe πŸ˜«.

Mijn pa had anderhalve week geleden een positieve corona test. Niet fijn. Maar beroerder dan dat moment kon je het niet plannen. Die maandag daarvoor was hij naar een begrafenis geweest. Een paar dagen later werd hij gebeld door de weduwe. Ze was positief. Andere mensen in de straat ook. Mijn pa op de vrijdag dus ook. Hij was best ziek. Moeders alleen beneden. Paps boven. Ik heb toen de tuin πŸͺ΄ en binnen de planten water gegeven bij mijn broer. Kon er ook nog wel bij. Nog een huishouden. Gelukkig had ik alle tijd van de wereld. Geen kids in huis, scheelt ook veel. Natuurlijk hou ik van mijn dotjes van kinderen, maar om het weekend zonder ze is heel relaxed. Voor mijzelf kook ik niet of meteen voor drie dagen. Lekker makkelijk.

De zaterdag (ruim een week geleden) boodschappen gedaan en gekookt voor mijn ouders. De pannen neergezet en weg wezen. Nog een huishouden. Prima. Al die beweging is goed voor mijn lijn. Mijn vader had niks gegeten.

Waarom kwam het echt niet uit? Die verrekte corona? De maandag daarna zouden mijn ouders, Daan, Eva en ik op vakantie gaan. Een keer in het jaar. Vier dagen samen weg. Hoe krijg je het verzonnen. Weggegooid geld. We zouden naar een camping πŸ• gaan en boomhut. Mijn ouders in een huisje waar alles beneden is. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ in een boomhut. Vorig jaar zaten we in Pippi. Nu hadden we Annika..

Ik kon het huisje van mijn ouders verzetten. Zij zouden maandag t/m donderdag mee. Wij maandag t/m zondag. Hun huis kunnen verzetten naar vrijdag en zaterdag. Erg aardig van de camping eigenaren. Mijn vader was in het begin te ziek om te rijden. Mijn moeder kreeg vrij snel na de positieve test van paps keelpijn. Maar geen koorts, geen hoofdpijn en niet hoesten. Ze bleef negatief testen. Gelukkig maar.

Op de vrijdag kwamen ze bij ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ lunchen. Om 15:00 konden ze naar hun huisje. De volgende dag om 11:00 eruit en 15:00 een huisje aan de overkant van het weggetje. Ik reed de auto voor om hun tas in te laden. En wat eten wat ik geregeld had. Komt de poets eraan. Ze had het nieuwe huisje al schoon. Wauw! Geweldig toch? We konden zo over versteken. Wat een sublieme actie. Gratis het huis kunnen verzetten en meteen door van huis 1 naar 2. De kinderen en ik hadden ook al een cappuccino gekregen, gratis. Omdat ze het zo vervelend vonden van mijn pa zijn corona.

Ons uitzicht
vanaf ons balkon.
Pannenkoeken gebakken en gegeten op het terras van pap en ma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s