Onze goudvis 🐟.

Onze laatste twee vissen hebben wij niet eens zolang gehad. Wij kopen ze altijd per twee. Konijnen πŸ‡ zijn graag samen. Een konijn alleen is zielig wordt gezegd. Onze Bob 🐰 is niet alleen. Hij zit bij ons in de woonkamer. Genoeg geluiden om hem heen. En de kinderen aaien hem regelmatig. Ik kam hem vaak. Anders heb ik steeds bollen wol in huis rond rollen.

Maar goed. Onze laatste twee vissen. Gezellig samen. Nummer één gaat altijd heel snel dood. Elke keer weer. Nummer twee blijft wel lang bij ons. Goudvissen hebben veel ruimte nodig. Misschien dat twee teveel is in een ruimte. Geen idee. Nummer twee was ik op een gegeven moment kwijt. Dan weet ik genoeg. Eva heeft een grot voor ze gekocht. Onze vorige vis was ik ook kwijt. Die lag dood in de grot. Nou, deze dus ook. Hoe kan dat nou zo snel?

Ik ging daarna het aquarium schoonmaken 🧽. Knetters, wat was dat water warm. Oh nee, ik heb de vis 🐠 vermoord. Het water is veel te warm geworden. Hoe had ik dit kunnen voorkomen? Ijs klontjes lijkt mij niet handig. Een collega zei van het weekend; je had wat water eruit kunnen halen en koud water uit de kraan terug doen. Oh ja, dat is ook een optie. Weer wat geleerd.

Ik stuurde Eva een foto van de vis in het toilet. Haar reactie; oh, ok. Maar …… toen kwam ze met een heel andere vraag. πŸ˜‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s