Bloed 🩸, zweet πŸ’¦ en tranen πŸ˜’.

Arme pa. Gisteren gingen we het zwembad bij ons opzetten. Zo’n zin in de zomeropstelling. Het was warm πŸ₯΅. Elk jaar denken wij weer; nu weten we het. Plakkertjes op de slangen gedaan. En weer was het een strijd.

S’morgens het bad opgezet. Water πŸ’§ erin. Een begin gemaakt met de slangen. Er zit een warmte pomp tussen en een solar ding. Dat maakte het moeilijk. S’middags kwam hij alleen terug. Wat een soort van gevloek. Hihi. Hij kreeg het steeds warmer. Werd ongeduldig. Uiteindeljk kwamen wij er samen uit. Hij zei; je moeder zal wel fitten als ik thuis kom. Gele plekken onder mijn oksels in mijn witte shirt. Tip voor pa; de volgende keer een gele shirt aantrekken.

Volgend jaar vraag ik een man van een collega. Veel collega’s hebben elk jaar zo’n bad of zelfs veel groter opstaan. En ik had bedacht om het te beschrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s