Ik dans πŸ’ƒ.

Ik en dansen. Kan het niet. Vind het niet leuk. Maarrrr, ze hadden vrijwilligers nodig om de leerlingen van groep acht enkele dansjes te leren voor de musical.

Ik was zo gek om mij op te geven. Haha. Met nog twee gezellige dames aan de slag. Alleen op de eerste ochtend, gisteren, begon ik alleen. Hoe dan? Ik had werkelijk geen idee hoe dit aan te pakken. Gelukkig mijn iPad mee. Daar heb ik een app opstaan met alle dansjes. Die zette ik op. Kwamen er twee dametjes naar mij toe. Ze kende de dans al. Fantastisch. Zij deden het voor aan de rest van de groep.

Ik moest vreselijk lachen om de jongens. Bij een sprong in de lucht gingen ze uit hun dak. Voordat ze weer geland waren ging het dansje alweer door. Wat een enthousiasme. Super leuk om te doen.

De juf gaf aan dat ze geen huiswerk meer van haar krijgen. Dus wij mogen huiswerk aan ze meegeven. Aanstaande vrijdag lied zeven. Vandaag al twee liedjes best goed geleerd. De dans dan. Straks ga ik nog meedoen πŸ˜†.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s