Corona 😩.

Neeeee. Daan heeft een positieve zelftest. En nu ook de klachten. Elke keer in de neus negatief. Zijn klas genoten waren allemaal op 7 personen na positief. Iemand gaf mij toen de tip om het stokje in de keel te steken. Gedaan. Kokhalzen. Maar hoe bijzonder. De neus test was negatief en een uur later was de keel test positief.

Ik moest mij wel even weer inlezen over de nieuwe corona regels. Ze zijn zo vaak veranderd. Ik mag nog steeds werken. Eva mag nog steeds naar school als zij geen klachten heeft.

Dekbed van oma en een speciale deken.

Daan wilde liever niet op zijn kamer op zolder slapen. Hoog en geen televisie. Hij krijgt de kamer van zijn zusje. Ik heb haar bed uit geschoven. Hij heeft nu een twee persoons bed πŸ›. De afstand bedieningen heb ik klaar gelegd. Wat een luxe.

Het online les gebeuren komt ook goed. De laptop van school ligt klaar en ook de opladers. Vooralsnog heeft meneer koorts (die onderdruk ik met paracetamol) en hij heeft hoofdpijn. Maar er kan nog steeds gegamed worden. Dus dan kan hij ook les volgen. We gaan het zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s