Doei kerstboom πŸŽ„.

Vandaag is de dag dat de kerstboom πŸŽ„ weg zou moeten…. Ik zag voorheen zoveel berichten voorbij komen dat mensen dit jaar hun kerstboom πŸŽ„ veel eerder op gingen zetten. Corona. Je moet het zelf in je eigen huis gezellig maken. Maar diezelfde mensen hebben hun boom nu ook alweer afgebroken. Al dagen hiervoor.

Ik was niet heel vroeg met het opzetten van de boom. Maar ik ben nu vooral voor de boom op laten zetten. De kinderen en ik hebben vakantie. Wij genieten van onze kerstboom. Wij slapen letterlijk onder de boom met een leuke film. Een film via PathΓ© of Disney. Met logees. Stiekem laten wij de boom nog opgetuigd. Rolluiken naar beneden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s