Help! Onze kat πŸˆβ€β¬›β€¦β€¦

Ik zit met de handen in mijn haar. Zoals ik al vaker zei; wij hebben de leukste en de liefste kat. En dat is zij nog steeds. Maar er is iets verandert. Er s iets mis met haar.

Sinds ruim een week legde mevrouw ineens overal kleine poepjes neer. Dan schoof ze met haar billen over de grond en lag er een kleine poep. Soms een harde. Soms een zachte. Die geur….. vreselijk. In het begin liet zij scheten. Niet te harden die geur. Ik had op een gegeven moment gevulde eieren gemaakt voor mijn dochter. Door die geur moest zij aan de kat denken en wilde zij de eieren πŸ₯š niet opeten.

Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ staan nu op scherp. De kat mag niet meer overal in het huis lopen. Ik ben als de dood dat zij weer ergens een poep πŸ’© achter laat. Ik snuif de hele dag. En dan ineens moet ik weer iets opruimen. Dan pak ik de achterkant van de kat vast en pak ik mijn natte toilet papier doekjes. Ik veeg dan dat vieze klein keuteltje weg. Maar waarom hangt deze daar steeds? Ik ben er al twee keer ingetrapt. Vreselijk. De kinderen durven onze Dolf niet meer te benaderen. Dat snap ik wel. Die geur…..

Waarom? Waarom legt de kat overal kleine keuteltjes? Of loopt zij hiermee rond? Ik hoor haar soms graven. Dan weet ik genoeg. Ligt er weer iets. Daarna gaat ze onder de tafel liggen. Voelt zij dat er iets niet klopt? Is het angst geweest van het vuurwerk? Heeft zij een virus in haar lijf? Kan het iets met wormen te maken hebben? Wie heeft de tip?

One thought on “Help! Onze kat πŸˆβ€β¬›β€¦β€¦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s