Kerst πŸŽ… inkopen.

Als de kinderen weg zijn bij hun vader werk ik. Vorige week donderdag op de IC. Daarna oproep weekenddienst op de operatie kamer. Vooral de zondag was heavy. De volgende dag toch om 7:30 opgestaan. Om 8:00 was ik in de supermarkt. Wat was het rustig! Ouders met kinderen thuis sliepen vast allemaal uit aangezien de scholen ineens dicht zijn.

Ik zorg voor het toetje bij het kerst diner bij mijn ouders. Helaas zijn de grote familie diners er weer niet. Het is niet anders. Wij houden ons wel aan de regels. Een toetje is makkelijk te maken. Ik doe van die toetjes n een glas. Soort monchou taart in glas. Lemoncurd toetje en oreo in een glas. Zo kan een ieder zelf pakken wat hij wil of meerdere. Ik heb geen ruimte voor een ijstaart in de vriezer. Dan maar zo. Alle spullen in huis. Zondag morgen ga ik aan de slag. Komt goed.

Voor bij het hoofdgerecht maak ik stoofpeertjes. Daar ga ik van de week mee aan de slag. Ik wil daar de hele dag van kunnen genieten. Van de geur.

Hebben jullie de buit al binnen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s