Mijn ambulance chauffeur skills πŸ˜‚.

Afgelopen donderdag had Eva een kerstlunch op school. Deze was gelukkig al gepland. Nog voor de sluiting van de lagere scholen.

Eenmaal op het schoolplein was het zo mooi versierd. Een rode loper voor de kinderen, muziek, vuur πŸ”₯ en nog veel meer.

De kinderen stonden per klas bij elkaar. De groepjes van vooral de onderbouw vond ik klein. Vast thuis quarantaine. De kinderen thuis kregen van hun ouders lekkers te eten en ze hadden een live verbinding met de klas.

Op een gegeven moment liepen de groepjes per klas naar binnen. De laatste keer voor Eva 😒. Ik neem altijd mijn sleutel mee naar school. Chips, nu vergeten. Gelukkig gaat Daan pas om 8:30 naar school. Oeps, dat was het natuurlijk al geweest. Ik was te lang blijven plakken bij school. Gelukkig een andere sleutel πŸ”‘ kunnen regelen. Die had ik hard nodig. Ik zou warme soep verzorgen voor bij de lunch. En er hing nog een papiertje met pizza’s. Twintig stuks. Kom maar hier.

11:00 begon ik te brutselen. Plaat pizza πŸ• met kaas. Een pan tomatensoep zonder stukjes en geen vlees. En dan de groentesoep. Recept van mijn moeder. Bouillon, verse groente, gehaktballetjes en letter vermicelli. Kunnen ze van leren πŸ˜‚. Toen moest het nog allemaal naar school. De pannen zaten aardig vol. Ik heb mijn skills van de ambulance tijd weer tevoorschijn gehaald. Glijdend patientenvervoer in de vorm van soep. Geen druppel gemorst. Yes! Ik kan het nog. Moet ik Daan laten weten. Die vind dat ik te hard door de bochten rij. Tsssss. Ik? Harder dan je vader. Ja mam, graag wat rustiger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s