De kerstboom πŸŽ„.

Staat de kerstboom al bij jullie? Ik heb het idee dat steeds meer mensen deze voor het sinterklaasfeest opzetten. We zitten toch meer thuis. Minder mensen om je heen. De gezelligheid haal je met de πŸŽ„ in huis.

Ik zei van het weekend tegen de kinderen, zal mama de boom al opzetten? Ze riepen hard nee. De Sint spullen vonden ze nog veel te leuk. Toen dacht ik nog kerst en Sint door elkaar. Maar is mij toch te druk. Woensdag middag heb ik de Sint spullen weg gedaan. Daar waren ze bij. Het was goed. De schoorsteen heeft Eva met haar vriendin in elkaar gestampt. Op zolder bewaren heeft geen zin. De zilver visjes eten hiervan. Zaterdag ga ik de boom naar beneden halen en andere spullen. Daar ben ik wel twee dagen mee bezig. Maar prima.

De kids zijn dit weekend bij hun vader. Als ze terug komen is het Sint feest voorbij en hebben wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ een kersthuis. De sneeuwpop ⛄️ staat al even. Meestal hield ik het gordijn dicht. Nu mag hij shinnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s