Vogels 🦒.

Ik had het laatst toch over vogels? Onze kat heeft al drie πŸ¦… 🦒 🐦 mee naar binnen genomen. Een mus, ekster en roodborst. Wel een fleurig geheel. Maar dit is niet de bedoeling (ze hebben het alledrie overleefd dankzij Eva, 2 maal en mij 1 maal). Zou ik er zo vol van zijn dat ik erover ging dromen? Ik droomde vroeger nooit over vogels, zover ik weet. Nu wel. Dat zoeken we even op bij Google wat daar de betekenis van is.

Een droom over vogels symboliseert je doelen, aspiraties en hoop. Ook vrede, boodschappen, ideeΓ«n en vrijheid. Dat kan wel kloppen. Vrede en vrijheid, haha, in deze tijd. Het lijkt wel oorlog op de wereld. Niemand is het met elkaar eens. Maar ik moet eerlijk zeggen; bij ons thuis is er vrede en vrijheid. Verder staat er ook dat als je vrijgezel bent je je liefde binnenkort zal vinden. Ik las dit voor toen ik bij een vriendin in de auto zat. Zij begon te gillen; yes, eindelijk Jetje! Ik kreeg bijna een hartaanval van die zin. Ik ga voor vrede, vrijheid (dus zonder partner) en boodschappen.

Als je droomt over een groep vogels heeft dat weer een andere betekenis. Dat je macht krijgt en vindingrijk zult zijn met hulp van andere mensen. Klopt helemaal, haha πŸ˜‚.

Een droom over vliegende vogels betekent nog weer wat anders. Dit duidt op een zonnige kijk op het leven. Je ervaart geestelijke vrijheid en psychologische bevrijding. Het is alsof er een gewicht van je schouders is weggenomen.

Ik heb gedroomd over vogels die mijn slaapkamer invlogen. Het was best een enge droom. Al die grote kraaien die door mijn slaapkamer vlogen. Maar ja. Als dat betekent dat het duidt op bovenstaande. Lekker hoor. Klopt ook wel aardig. Helaas met Eva echt wel wat heftige dingen aan de hand. Maar duidelijkheid geeft toch ook weer rust. Daar kan ik mee aan de slag. En met vrijheid en vrede hier in huis zit het wel goed. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ blijven ervoor gaanπŸ’ͺ🏼.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s