Halloween πŸŽƒ πŸ‘».

Vandaag is de dag. Het is Halloween. Een feest die uit Amerika is overgewaaid naar hier.

In onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ wijk leeft dit totaal niet. Dus wij maken er zelf iets van. Vorig jaar zaten mijn kinderen en ik in een huisje met een vriendin en haar zoon. Wij keken toen een enge film. Nou ja, eng. Chuckie. Vroeger was deze film eng. De jeugd van tegenwoordig vind dit niks meer voorstellen. Maar alsnog, wij genoten van deze film met twee gezinnen.

Van een andere vriendin hoorde ik dat Halloween in hun wijk wel leefde. Ik had haar gisteren aan de telefoon. De voordeur bel ging steeds. Op een gegeven moment was zij door haar snoep heen. Vijf zakken! Say what? Erg veel. In de wijk hadden ze afgesproken dat ze het Halloween feest op de zaterdag wilden vieren. Leuk initiatief. Gaat hier in Ede nooit gebeuren.

Maar wat hebben wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ gisteren gedaan met halloween? Een enge film gekeken. Niet al te laat. Mijn dochter wilde daarna een β€˜leuke’ film kijken. Zo kon zij ontspannen slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s