Vogels 🐦.

Ik zag van de week onze kat met een vogel in haar bek. Ze πŸˆβ€β¬› keek mij aan door het raam. Ik zag haar multi tasken, een vogel beet houden en mauwen naar mij. Ik dacht alleen maar, die vogel leeft nog, laat los! Een maatbeker gevuld met water. Achterdeur geopend. Shit. De kat rende vol trots naar binnen. Zij dacht ik heb een kado voor jou. Grrrr. Ik begon te gillen πŸ™€. De kat liep van schrik de trap op. Halverwege stopte ze. Ik tikte haar met de maatbeker de trap af. Die was inmiddels al buiten leeggegooid over Dolf. De vogel liet ze los. Die kon ik opscheppen met mijn maatbeker. Dolfje πŸˆβ€β¬› schrok zo van mij. Verzopen, haar kado afgepakt en dan ook nog eens de trap afgeduwd.

Laatst zag Eva de kat πŸˆβ€β¬› toch ook met een vogel? Een musje. Eva wilde die uit de bek van Dolf redden. Toen rende de kat ook naar binnen. Vol trots. Ik was niet thuis. Ontving wel een app van Eva; mam, Dolf heeft een vogel gevangen, nu in huis, bloed aan de muur, vogel vliegt rond. Neeeeee. Uiteindelijk heeft Eef de vogel gevangen en los gelaten. Dolf πŸˆβ€β¬› kreeg wel een tik van Eva. Haha. Heeft geen zin meisje.

Ik ga morgen met Eva praten. Als wij de kat met een vogel in de bek zien, goed opletten dat als je die πŸ¦… probeert te bevrijden, de kat niet naar binnen loopt. Even een plan de campagne maken.

Ik ga toch maar een kattenbel aanschaffen.

Eerst dacht ik dat het vogeltje te zwaar gewond zou zijn. Zou nog steeds kunnen. Maar een paar minuten later zat ze er zo bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s