Onze kat πŸˆβ€β¬›β€¦..

Dolf, onze kat, blijft ons steeds weer verassen. Als wij denken dat ze een bepaalde slaapplek heeft en wij daar naartoe lopen πŸšΆβ€β™€οΈ ….. zijn wij haar soms kwijt. Lag ze eerst op de de bovenste trede van de trap te slapen in de nacht. Toen op de zolder op een warme deken. De laatste paar weken ligt ze op Eva haar kamer in de vensterbank. Op een koude harde plank.

Sinds een paar weken hebben Eva en ik een nieuwe regel. Op onze laatste nacht samen blijft Dolf binnen. Blijven alle slaapkamer deuren open. Ik schrik weleens van gekriebel op mijn gezicht. Dan ligt Dolf op mijn hoofdkussen. Of als ik Eva wakker maak in de ochtend, dan zie ik de kat op haar buik liggen. Een groot voordeel van een corset. Eva voelt de druk niet. Het ziet er zo leuk en schattig uit.

Dolf heeft ook de tuinset ontdekt. Soms verdwijnt ze onder het doek. Soms ligt ze op de hoes van de tuinset.

Heel even dacht ik bij deze aanblik dat het niet goed ging met Dolf. Maar gelukkig was ze gewoon ying yang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s