Sushi 🍱.

Mijn kinderen zijn niet dol op vis. Dus ik dacht dat sushi 🍣 niks voor ze zou zijn. Zei mijn zoon laatst; mam, ik heb zin in sushi met komkommer πŸ₯’. Say what? Maar liefje, daar hoort ook zeewier bij. Geen probleem mam. Vind ik lekker. Tsss, het moet niet gekker worden.

Hierboven op de foto zie je meneer en mevrouw zitten. Toen nog lekker buiten. Met sushi 🍣 van komkommer πŸ₯’ en met krokante kip πŸ—. Beidden vielen enorm in de smaak. Voor de zekerheid had ik krokante kip πŸ” stukjes, mini loempia en edammer boontjes erbij besteld. Deze laatste was vooral voor mij. Past prima in mijn dieet.

Zie ze smullen. Wat hebben zij genoten. En ik heb weer wat nieuws geleerd. Mijn kinderen lusten sushi. De volgende keer geen mini loempia’s. Die frituur je zelf veel goedkoper. Ik ga dan voor een extra portie sushi πŸ₯’ voor de kids.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s