Groene pillen πŸ’Š.

Ben ik nou echt zo uniek? Zo uniek dat ik een van de weinigen ben die hormoon pillen πŸ’Š slikt? Een jaar geleden kwam ik voor mijn gebruikelijke recept bij de apotheek. Toen waren ze ineens niet op voorraad. Iets met een nieuwe Europese regeling. Sinds 2017 slik ik hormoon pillen. In totaal moet ik ze tien jaar slikken. Dus ik heb nog even te gaan.

Vorige week kwam ik weer voor het gebruikelijke recept. Helaas opperdepop. Ze moesten besteld worden. Normaal heb ik een reserve strip in mijn handtas. Maar nu helaas op. Wij waren met familie een weekend weg. Toen was ik mijn pillen vergeten. Maar geen nood. Ik had dus een strip in mijn handtas. Nu had ik dus nog maar zeven pillen thuis liggen. Precies genoeg. Maandag morgen nam ik de laatste. Een uur later kon ik de nieuwe pillen halen. Wel weer een ander merk. Prima. Ze lijken alleen wel groen. Ik mag hopen dat dit door de verpakking komt. Ik heb het niet zo op blauw of groene kleurstof. Dat is meestal een foute E nummer.

In de natuur is groen wel ok. In snoep 🍭 meestal niet. Dat komt omdat blauw vaak een fout E nummer is. En hoe krijg je groen? Door blauw met geel te mengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s