Gamba’s 🍀.

Ik lust steeds meer vis 🐟. Zalm 🍣 een beetje. Gerookt, prima. Maar zo’n moot…. Alleen met saus. En dat wil ik nu even niet.

Ik ben erachter gekomen dat er in garnalen bijna geen koolhydraten zit. Regelmatig peuzel ik als snack garnalen gebakken in olie en knoflook πŸ§„ op. Kost mij bijna geen punten πŸ€ͺ.

Afgelopen week was ik kindloos. Dan is opletten op wat je eet zo makkelijk. Dan zie ik geen chipjes of snoepjes voorbij komen. Zelf eet ik dan ook geen pasta. Alleen maar groente 🌽, fruit πŸ‰ en vis. Volkoren crackers en soms een beetje magere yoghurt met verse blauwe bessen.

Ik zag bij de Albert Hein gamba’s in schil liggen. 35% korting. Ha, betaalbaar en dus voor mij. Ik had ze in olie met knoflook gebakken. Iets te lang. Vlees was gekrompen. De volgende keer doe ik ze denk ik in de oven met een deksel op de schaal. Dan droog het niet uit. Maarrrrr, ik heb de smaak te pakken. Wat lekker! Als de kinderen om het weekend weg zijn dan wordt dit op een avond mijn maaltijd. Njom njom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s