Ik hou van mijn gsm πŸ“±.

Via over uren van mijn werk heb ik een telefoon gekocht. Aan een Samsung kenner vroeg ik welke de beste camera πŸ“· had. Geen idee welke ik nu heb, haha. Ik ben behoorlijk digibeet. Maarrrrrr, deze was niet duur. Een geheugen van 256. En daarbij nog een sd kaart. Ik kan lekker los gaan. Veel foto’s voor weinig geld. Je bent Nederlander of je bent het niet. Over drie jaar bestel ik de volgende. De foto’s staan dan op een harde schijf en in de ICloud. Ik wil niet weer dat mijn gsm crashed. Ik mis nog steeds telefoon nummers omdat de vorige in een keer stopte na vier jaar. Binnenkort ga ik weer eens foto albums maken. Dat vind Eva zo leuk. In 2016 was ik daarmee gestopt door de scheiding en een jaar ziek zijn geweest. Dus ik heb nog wat in te halen. Een leuk klusje voor de winter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s