Een vogel πŸ¦… in huis.

Ik had van de week een vergadering. Kids alleen thuis gelaten. Eva legt dan de kaas πŸ§€ tussen twee boterhammen. Daan durft geen kaas aan te raken maar is wel dol op een tosti. Hij legt dan wel weer de tosti’s in het apparaat. Teamwork.

Na de vergadering zag ik een oproep gemist van Daan. En een bericht van Eva op Snapchat.

Daarna toch maar met Daan gebeld. Mam, de vogel vloog rond in de kamer. Er liggen veren, bloed en poep. Oh dear. Ik werd er bang van. Die Dolf πŸˆβ€β¬›. Ze vangt regelmatig een vogel maar legt dan de snavel en de milt voor de deur. Wij zaten al aan een kattenbel te denken.

Eenmaal thuis vond ik de schade meevallen. De kids hadden allebei een veertje πŸͺΆ bewaard. Eva had een bak boven gepakt waar haar speelgoed in zat. Speelgoed eruit, handdoek erin met de vogel. Geaaid. Weer buiten los gelaten. Top! Wat een avontuur weer. Ze hebben dit samen goed opgelost.

Links onderop de foto zie je het baby meisje musje in mijn muntplant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s