Dunkin Donut 🍩.

Jaaaaaaa, wij zijn er weer eens geweest. De laatste keer voor ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ was alweer lang geleden. In Amsterdam toen wij met mijn ouders naar Nemo gingen. Op het station πŸš‰ had je een Dunkin Donut 🍩. De kinderen namen toen een cookie monster en een Halloween 🍩.

Maarrrrrr, gisteren waren wij ergens. Ruim een uur rijden vanuit Ede. Mijn navigatie is niet meer helemaal up to date. Geen probleem voor mij. Hij zei links maar dat kon niet, ik reed net door een tunnel. Omkeren, afritje genomen. Hoppa, meteen de goeie parkeergarage gevonden. No stress. We liepen de parkeergarage uit. Google maps op de telefoon aangezet voor de looproute. Haha, 50 meter rechtdoor gelopen. Bestemming gevonden.

Het eerste wat wij zagen was een Dunkin Donut shop. Met een bestel pilaar. Whoehoe. Op de terugweg hadden wij een bestelling geplaatst. Wat is dat toch lekker! We hebben ervan genoten. Opa nam een stroopwafel 🍩 mee naar zijn huis 🏠. Hij was even bij ons voor een klus.

Deze foto is op de weg in de parkeergarage gemaakt. Eva had een foto nodig voor Snapchat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s