Een vlieg πŸͺ° in je eten πŸ½.

Mijn zoon is allergisch voor vliegen of andere beestjes in zijn eten. Wie niet. Dat stuk snap ik nog wel. Maar als wij buiten eten en er vliegt een beestje 🐞 langs zijn gezicht dan raakt hij al gedemotiveerd. Zie je nou wel, altijd bij mij. Laatst waren wij met z’n tweeΓ«n uit eten, buiten op een terras. Daar had hij zelf voor gekozen. Er vloog maar twee keer iets langs. Ik zag zijn gezicht betrekken. Ik ben vergeten te vragen wat nu precies zijn angst is. Denkt hij dat als een vlieg geland is op zijn eten deze niest of een poepje achterlaat? Ik zal het eens checken.

Maar nu komt het drama. Mijn dochter lust alles. Niet bang voor beestjes πŸ›. Juist niet. Ze is er dol op. Wij hebben niet vaak een vlieg in huis. Maar die dag wel. Daar rent moeders met de vliegen πŸͺ° mepper achteraan. Net zolang totdat hij of zij niet meer vliegt. Bloed fanatiek ben ik dan. Eva zat op de bank πŸ›‹ met een bordje eten op schoot. Een heerlijke spek πŸ₯“ pannenkoek. Eva krijgt wat meer tussendoor te eten ivm haar gewicht. Ze was heerlijk aan het smikkelen. Ik zie alleen een vlieg die dood moest. Die zat op haar knie. Ik geef een lel. Dood. Maar nu komt het ergste. De vlieg brak in twee stukken in haar eten. Ze keek me aan……. Ik pakte meteen haar bord weg. Weg ermee, dat hoef je niet meer te eten. Daarna konden wij er hard om lachen. Ze lust nog steeds een spek πŸ₯“ pannenkoek. Als Daan dit was overkomen had hij een week niet gegeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s