Statie geld πŸ’΄ flessen.

Ik was al gewend aan statie geld op flessen. Grote flessen. Inmiddels weet ik dat ik de doppen thuis kan houden. Deze leveren weer extra geld op voor de stichting blinde geleiden honden. Vriendinnetjes van Eva en mijn familie sparen mee. Zakken vol. Voor een goed doel!

Sindskort betaal je ook statie geld op kleine plastic flesjes. 15 cent per fles. Prima. Ik had een zak vol. Daarmee ging ik naar de jumbo. Dat apparaat ging drie keer op tilt. Lekker dan. Maarrr, ik had de tijd. Ik betaal ergens voor en wil dit ook terug betaald krijgen.

Helaas werden meerder flessen niet terug genomen. Zucht. Toch voor betaald. Ik ga van de week een andere automaat testen. Het zal mij niet gebeuren dat ik 15 cent aan statie geld betaal en niks terug krijg. Ik hoop dat dit kinderziektes zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s