Batterij πŸ”‹.

Ik ben best wel van het afval scheiden. Zo ook de batterijen πŸ”‹. Die durf ik echt niet maar zo gemakzuchtig in de prullenbak te gooien. Voelt zo slecht. Dus ik bewaar ze in een zak. Als ik een zak vol heb dan maak ik porties van 10. Briefje met gegevens erbij. Hoppa, in de speciale ton……. Alleen kan ik deze niet vinden bij de stadspoort. Niet bij de Jumbo, Albert Hein of …. Hoe kan dat nou? Iemand een idee πŸ’‘? Ik heb namelijk veel zakjes. Zo heb ik een iets grotere kans om een prijs te winnen.

Wat mij trouwens opviel bij de oude batterijen, was dat de platte ronde batterijen soms bijna door de zak waren gebrand. Nu snap ik wel dat het gevaarlijk ⚠️ is als je kind deze inslikt. Het veroorzaakt echt chemische brandwonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s