Muziek 🎡 boxen in de auto.

Vroeger liet ik betere beat boxen in mijn blikken autootje zetten. Vond ik stoer. Nu vind ik dat zonde van het geld. Maar ik moet zeggen dat het geluid best slecht is in mijn auto.

Laatst leende ik mijn vaders auto. Stukje ouder maar een duurder type. Wauw, wat een geluid kwam er uit de muziek boxen.

Wat te doen? Nou, heel makkelijk. Nu staat de 06 van mijn zoon in mijn media van de auto. Zo kan hij zijn muziek opzetten. Maar ik heb een beter idee. Zijn 06 gaat eruit. Dan kan ik de mijne erin zetten en handsfree bellen. Ik weet niet eens hoe dat werkt. Maar daar kom ik vast uit. Daan kan zijn telefoon en zijn losse speaker meenemen in de auto. Toen wij laatst op vakantie gingen deden wij dat ook. Wat een geluid komt er uit zo’n JBL box.

Dus de kwaliteit van het geluid van de muziek box is opgelost. Op langere afstanden gaat de JBL box mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s