Ons Duits uitje πŸ‡©πŸ‡ͺ.

Wij zijn ruim twee jaar geleden met z’n drieΓ«n op vakantie geweest naar Duitsland. Elk jaar als er Duitse maand bij een bepaalde Friettent hier in de buurt is gaan wij daar eten. Soort van reΓΌnie idee.

De kinderen nemen nog steeds een happy meal. Het kadootje erin was tot vorig jaar nog interessant. Dit jaar niet meer. Maar de rest wel. Frietjes, mayo, snack, speciale cola drank, 5 mini ijsjes met knetterdip, chupa chup lollie en een kado. Ik mag de restjes. De laatste tijd zijn er geen restjes meer voor mij. Kleintjes worden groot. Ik bestel bewust niks voor mijzelf. Dus jullie zullen zien; ik ga afvallen!

Wij nemen altijd twee flesjes cola met sinas in een flesje mee. Als wij daar een slok van nemen, dan zitten wij weer in Duitsland. In onze hangmat daar.

Maar ja, met de frietjes 🍟 etc zijn wij in de speeltuin om de hoek gaan zitten. Op het bankje lag vogel poep πŸ’©. Ik liet de kids zo zitten dat ze niks raakte. Moeders bleef staan. Maar ja, ze konden bijna niet eten door hun zicht. Ok. Pak de boel maar op. Dan doen we de deuren van de auto open en gaan we op de rand van de stoel zitten. Daan wilde de deur πŸšͺ opendoen en jawel…… het verbaasde mij niet eens. Klabats. Zijn frieten 🍟 met mayo lagen op de straat. Hij boos om het smerige uitzicht, whahaaa. Dat vond ik nog het minst erg. Gelukkig had Eva een grote hamburger πŸ” met spek in haar mik geduwd. Dus zij had geen zin in frietjes. Die mocht Daan hebben. De deur van de auto maar dicht gedaan anders werd er weer niet gegeten. Toen ik de boel opgeruimd had, hadden zij alles op. Perfecte timing. Op naar huis. Onderweg gingen de mini water ijsjes met knetter dip naar binnen.

Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s