Brood πŸ₯– milieu bewust verpakken.

Ik zie deze steeds vaker voorbij komen. Een plastic loze brood verpakking.

Ik dacht hier ook een keer aan mee te doen. Heerlijk vers brood 🍞 in een papieren zak. Nou, mijn brood kwam er kanon hard uit. Dat werkt dus niet.

Maar zie hier; reusable zakjes. De een heeft een opening. De ander een vouw systeem. Ik zag ze bij Amazon. Maar daar bestel ik niet meer. Dat mocht ik al niet van mijn broer. Want uiteindelijk neemt Amazone de wereld 🌎 over en dan rijzen de prijzen de pan uit. Per 1 juni wordt het mij te duur daar. 13 euro of meer verzend kosten.

Kijk naar bol.com. Eerst waren ze redelijk van prijs. In corona tijd toen alle winkels dicht waren verdubbelden of nog meer, ze de prijzen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s