Batterij πŸ”‹ leeg?

Ik hoor steeds weer andere verhalen over de batterijen van een tablet of gsm. De een zegt; als die nieuw is, een keer helemaal leeg laten lopen, daarna niet meer. De ander zegt een batterij van een apparaat nooit helemaal leeg laten lopen.

Mijn zoon en ik spelen graag op safe. Al een paar keer gehad dat de stroom uitviel. Als je batterij dan bijna leeg is? Dat is een drama! Maar toen dat de laatste keer gebeurde kreeg ik een powerbank van de buurman te leen. Inmiddels heb ik een hele goeie gekocht. Die kan al onze telefoons opladen. Oh, alleen die van mij. Eva heeft al heel lang geen gsm en die van Daan is pas gevallen. Voor het eerst dat zijn telefoon kapot is. Best netjes voor een tiener.

Bij Eva is vaak de batterij πŸ”‹ laag tot leeg. Dan vraagt ze om een oplader. Mam, hij laadt niet op! Schat; je scherm tot op 100% πŸ’‘. Even op zuinig zetten.

Ik heb onderstaand kunnen vinden. Dan lijkt het dat het vooral bij Eva niet zo best is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s