Onze kat πŸˆβ€β¬› dolf.

Ze is zo lief! Met dit warme weer is ze de nacht lekker buiten. Nu mag het nog. Straks met de nieuwe wet van de partij voor de dieren….. Persoonlijk baal ik ook van dat gejaag van haar. Bijna elke ochtend zie ik veren liggen en een snavel of organen. Bah.

Mevrouw gaat steeds het dak op en haalt nestjes leeg 😱.

Maarrrrr, ze kan overdag ook heerlijk bij je liggen.

En dat met 30+ graden.

Lekker warm.

Ik denk niet dat wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ ooit nog zo’n lieve kat 🐈 krijgen. S’morgens doe ik de buitendeur open voor frisse lucht. Daarna ga ik naar boven om mij op te frissen. En dan hoor ik vaak gemiauw. Dan loopt Dolf naar de kids. Ze likt ze wakker. Daarna komt ze naar mij toe. Likt water πŸ’¦ uit de kraan. Met z’n allen gaan we naar beneden. Wat een topper is onze Dolf πŸˆβ€β¬›.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s