Say what 😱?

De dag begon te vroeg. Ik mocht van mijzelf tot 8:30 uitslapen. Ik deed het nieuws aan terwijl ik nog op bed lag. Bedacht mij nog dat dat waarschijnlijk te laat was. Om 8:30 begint RTL boulevard. Huh, het nieuws toch nog gezien. Raar. Kom ik beneden. Pffff, ik had de wekker ⏰ om 7:30 gezet. Lekker dan.

Om 9:00 had ik een afspraak. Dan maar eerst naar de Lidl 🏬. Wat verse dingen gekocht. Kids zijn bij hun vader. Dan eet ik veel groente 🌽 zoals bloemkool rijst 🍚. Njom njom. Laag in calorieΓ«n en zo krijg ik ruim mijn groenten binnen. In de winkel stond een mevrouw naast mij te kraken. Ken je dat? Dan pakken ze een zak van iets. Dan knijpen ze in het zakje. Draaien deze nog even om. Weer knijpen 🀏 en dus kraken. Volgens mij niet eens om de tekst van de ingrediΓ«nten te lezen. Puur voor …… het gevoel? Ik heb geen idee. Maar ik word er gek van. Onnodig gekraak wat mij enorm stoort. Kijk met je ogen. Als het product je aanstaat pak je deze en leg je hem in je kar of mand 🧺.

Volledig geΓ―rriteerd 😀 (ochtend humeur, slaap πŸ’€ tekort), ging ik naar de kassa. De caissiΓ¨re zag mijn couscous kruiden. Heerlijk zei ze. Ik ben dol op couscous. Maar mijn ouders maken altijd de volkeren versie. Vind ik zo jammer. Snap ik, zei ik tegen haar. De normale versie is veel lekkerder. Maar ja, volkomen is wel gezonder. Toen zei ze iets…….. maar jij, mevrouw, bent nog lekker slank, jij kan vast alles eten. Ik keek haar aan. Ze schrok volgens van mijn blik, haha. Ik wilde nog zeggen; nou, ik ben in drie jaar tijd 12 kilo aangekomen, hormoon pillen πŸ’Š, teveel eten, etc etc. Maar ik dacht bij mijzelf; hou je mond. Geniet van dit compliment. Vanaf nu is ze mijn lievelings caissiΓ¨re.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s