Gsm πŸ“± kapot.

Heel bijzonder. Mijn gsm, daar ben ik zuinig op. Nooit gevallen. Geen waterschade gehad. Nu 3 jaar jong/oud. Sinds een paar dagen ging de batterij snel leeg. En hij werd heel erg warm. Dat viel mij opeens op.

Vandaag had ik een gesprek met een meneer van KPN over internet, etc. Ik wil na ons gesprek ophangen. Lukt niet. Zwart beeld. Najaaa. Nooit eerder gehad.

Google ingeschakeld. De aan en uit knop induwen tegelijk met de volume min knop. Jawel. Hij ging aan. Mmmmh. Voor een minuut. Daarna liep hij vast.

Nog meerdere keren geprobeerd. Helaas. Hij of zij is dood. Jammer. Ik ben dus niet meer bereikbaar op mijn gsm. Het is niet anders. Vandaag geen tijd om een nieuwe aan te schaffen. Buiten dat, ik wil daar het geld nog niet aan uitgeven. Tot aan mijn vakantie geld ben ik dus niet meer bereikbaar via mijn 06. Ik heb een vast nummer en je kan mij mailen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s