Hoe ver ga je met een plant πŸͺ΄ aankoop?

Ik heb een onderhoudsvrije tuin. Veel bestraat. Volgens de milieu organisatie niet handig. Sorry daarvoor.

Voor de rest doe ik zo mijn best om het een beetje groen te houden. De een jarige planten zijn nu heel goedkoop. Maar ja, nacht vorst πŸ₯Ά…… Elke avond zet ik de planten 🌱 onder onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦overkapping. In de ochtend als de zon schijnt zet ik ze weer buiten in de tuin.

Hoe ver gaan jullie met planten πŸͺ΄ kopen? Gaan jullie voor na de ijs 🧊 heilige? Of neem je het risico en koop je ze daarvoor?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s