🐍 ontsnapt.

Mijn fout. Zo stom!

Ik was druk met alle hokken schoon te maken. Van onze 🐠, πŸ‡, πŸˆβ€β¬› enbak en Anton 🐍. Anton lag lekker te slapen 😴 dacht ik. Waterbak ververst. Zijn poepje verwijdert. Dit hoeft maar een keer als hij gegeten heeft. Stelt dus niks voor. Toch maar wat verse krullen in zijn hok gedaan en door.

Hok dus niet dicht gedaan. Later keek ik. Neeeeeeee, weg 🐍. Ik belde πŸ“ž meteen naar de eigenaar van onze Anton. Hij bleef rustig. Kijk bij de verwarming was zijn tip. Maar die stond niet aan. Ik heb het altijd warm. Onder de bank gekeken. Overal. Nergens een Anton. Toen de lade die onder Anton zit geopend. Daar ligt al het voer voor de beesten. Yes! Daar lag hij helemaal onderin het hoekje. Gelukkig 😁. Nu nog hem in het hok krijgen. I did it. Pfew.

Het is hier nooit saai πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s