De paashaas bestaat πŸ˜‚.

Wij hebben hem om 12:00 gezien. De paashaas. Daan en Eva mochten zelfs even zijn woonkamer zien en op de foto (op afstand).

Wij hadden dus om 12:00 een afspraak om een brunch op te halen bij kasteel Hoekelum. Aangezien wij niet meer met de hele familie aan de paasbrunch mogen, maken wij nieuwe paas herinneringen. Het was erg leuk gedaan daar bij het kasteel. Alles was mooi versierd.

Eerst mochten de kinderen een spel doen. Eendjes uit een bak hengelen. Eva had er drie in een minuut tijd. Daan nul. Die Eef. Daarna mochten we naar het volgende kraampje rijden. Daar kregen we een kop koffie of thee. Toen door naar de huiskamer van de paashaas. Foto moment. Daarna moesten Eva en ik met een soort boomstam een rondje om een boom 🌲 lopen. De tijd werd genoteerd. Toen mochten wij ons mandje inleveren. Die werd gevuld met een heerlijke brunch. Eva kreeg daar nog een broodje met een warme echte KNAKworst. Bij het volgende kraampje mochten wij een verse smoothie of vers sinaasappelsap kiezen. En toen kwam er een ramp. Eva en ik op de tandem. Sla ommen. Ik voorop en Eva achterop met een ei πŸ₯š op een lepel. Voordat ik de vaart erin had, slinger de slinger, lag het ei πŸ₯š al op de grond. Hahaa. Ze mocht hem pakken en het ei vasthouden. Die mevrouw had meteen door dat mamaloe niet de beste fietser πŸš΄β€β™‚οΈ op een tandem was. Daan was net te laat met filmen. Het was hilarisch volgens hem. Prima. Daarna gingen wij door naar opa en oma. Die mogen niet missen met een feestdag. Uiteraard alles op afstand. Deuren πŸšͺ open. Wij hebben onze brunch met ze gedeeld. Het was erg lekker en gezellig.

Hier het bewijs. Hij bestaat.

One thought on “De paashaas bestaat πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s