Een nieuwe tv πŸ“Ί.

Laatst werd mijn nieuwe televisie geleverd. De vorige is ruim drie jaar geworden. Volgens de jongens die de nieuwe leverden best jong, maar niet extreem. Huh? Wat zullen we nou krijgen. Nog geen vier jaar is veel te jong! Maar ja, ik had steeds geen internet erop. Ook niet via de kabel. En de tv werd soms zwart van beeld terwijl het geluid doorging.

Lang leve de Samsung hulp app. Zo kon ik elk stapje laten zien. Vandaar dat ik vrij snel een diagnose had. Echt een super service. Via die app hebben wij samen een nieuwe uitgekozen. Ene Maik had ik meerdere keren. Volgens hem heb ik nu een diamant πŸ’Ž onder de televisies. Veul goedkoper dan bij de media markt. Ik kreeg korting omdat deze natuurlijk rechtstreeks via Samsung kwam. Beter. Scheelde 150 euro!

Hij werd gebracht de πŸ“Ί. Schroeven om deze op te hangen uit de oude tv gehaald. Helaas paste het niet op de nieuwe televisie. Is toch bizar? Waarom veranderen steeds alle ophang systemen en opladers van apparaten. Zo gooi je zoveel meer weg. Zo slecht voor het milieu. Grrrr. Nieuw systeem aan Samsung gevraagd. Hij gaf er drie door. Reteduur. Ik heb dat type nummer op de site van media markt ingetoetst en bol.com. Bol.com was ruim tien euro goedkoper en gratis verzenden. Geregeld.

Maar dan. Een hele bijzondere afstand bediening. Effe wennen. Weinig knopjes. Alles gaat via tv met op een volgende zender vragen etc etc. Ik heb via mijn neef Disney + en zelf Videoland (die heb ik hem weer gegeven). Die appjes had mijn vorige tv wel standaard in beeld. Deze nieuwe had alleen maar Netflix, PathΓ©, YouTube en nog een paar. Nou zeg. Maar opgeven was geen optie. Google. Ik moest mij registreren bij Samsung. Gedaan. In het balkje naar links. Apps downloaden. Het zal toch niet…… aangeklikt en op toevoegen geklikt. Het is mij gelukt! Ben een uur bezig geweest. Maar; I did it! πŸ’ͺ🏼 De volgende morgen kreeg ik een app van Maik van de Samsung.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s