Sneeuw ❤️⛄️❄️🌨.

Vrijdag en zaterdag moest ik of werken of had ik bereikbaarheids dienst. Dan durf je niet te ver weg te gaan. Kindjes bij hun vader. Ik zag overal mooie foto’s voorbij komen van die prachtige zon met sneeuw. Wauw! Zaterdagnacht tot 2:30 gewerkt. Om 8:30 ging de wekker in het ziekenhuis. Meteen door naar een vriendin die schaatsen voor mij had liggen. Opgehaald. En door. Een stuk gewandeld. Even geschaatst. Heerlijk genoten van het mooiste winter ❄️ weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s