Pasen 🐣.

Ik ben dit jaar een beetje vroeg. Ik werd vrolijk van de zon en sneeuw. Prachtig! Nu smelt de sneeuw. Regen β˜”οΈ. Bah. Somber weer buiten. Dan halen wij toch alvast de kleuren van Pasen in huis?

Toen ik deze bloempotten kocht bij de Lidl kreeg ik van de mevrouw voor mij bij de kassa een compliment.

Bloeiende paas takken van zolder gehaald. Van de week nog kale takken scoren om de laatste paas eieren πŸ₯š in op te hangen. Ik moet dan denken aan vijf jaar geleden. Een moeder van school had nog takken liggen voor de Pasen. Deze op laten halen. Mijn ex liep met een complete boom over straat πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s