Een trap en een kat πŸˆβ€β¬›.

Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ hebben een bekleedde trap. Zo niet modern. Ik heb dan ook weleens getwijfeld om deze strak te laten maken. Met een soort hout structuur. Eventueel verlichting in elke trede. Super mooi. Maar dat kost ook wat.

Wij zijn tevreden met wat wij hebben. En zeker omdat wij houden van herinneringen. Waarom zou ik de trap bekleding veranderen als deze nog goed is? Mijn kinderen zijn opgegroeid met bekleding op de trap. Lekker warm aan de voeten. En je glijdt niet uit. Win win situatie.

En het leuke van deze trap is; onze kat slaapt op de bovenste trede als wij gaan slapen. Zo schattig. Als je dan wakker wordt en de deur van je slaapkamer opent ligt Dolfje πŸˆβ€β¬› daar te slapen.

Op de foto hierboven ligt ze op mijn jas. Als de kinderen hun jas op de bank laten slingeren gaat mevrouw daar meteen op/in slapen. Soms verwen ik haar. Leg ik mijn jas op de bank naast mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s