Vervolg van onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ tv.

Mijn tv deed het toch ineens niet? In februari wordt hij/zij 4 jaar. Vind ik jong. Ik belde dus met KPN. Zij gaven aan dat er iets met de tv mis was. Ik appte met Samsung. Zo fijn. Elke stap die ik nam kin ik via een foto naar ze sturen. Diagnose was dus een kapotte internet /WiFi adaptor.

Ik kreeg van Samsung echt mooie aanbiedingen. Echt mooie prijzen. Ik vergeleek hun prijs met die van de media markt en BCC. Scheelde 200 euro. Wauw. Even dacht ik; doen! Maar later dacht ik, nee, niet doen. Steek een kabel in je tv en alles is opgelost. Gratis. Gedaan. En jawel. De tv deed het weer.

Nu nog het snoer weg werken onder de grond. Anders struikelen wij erover. Mijn pa was hier gisteren. De kruip ruimte is. Chips. Snoer te kort πŸ€ͺπŸ˜…. Helaas pindakaas. Nieuwe besteld bij bol.com. Vandaag wordt deze waarschijnlijk geleverd. Vroeg zat. Alle tijd.

De stroom was er even afgeweest. En het werd heet en heter in huis. Ik zweette mij kapot. Mijn vader ook. Mijn moeder zat zonder winterjas op de bank. Ineens bedacht ik mij; als de stroom eraf is geweest reset thermostaat zich. Dan gaat hij standaard naar de 24 graden. Ik ging bijna dood. Voor mij is 19 graden hoog genoeg. Dankzij mijn hormoon pillen.

Het was mij het dagje wel weer. Elke dag weer een nieuw avontuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s