Oudjaarsdag πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Nog even genieten van onze kerst verlichting. Alles aan vandaag. Lampen blijven verder uit. NPO 2, top 2000 op tv aanstaan. Ik kan serieus alle liedjes die nu voorbij komen meezingen. De kinderen kijken mij met open mond aan. Mam, serieus, jij kent ze allemaal uit je hoofd. Yep. Mamaloe is oud en heeft deze liedjes daardoor al 1000 keer gehoord. Haha.

Er wordt hier flink geknald. Mijn zoon staat af en toe boven op het balkon te genieten. Haha. Onze kat ligt onder de tafel. Ik heb een deken over de tafel gelegd. Zo heeft zij een veilig holletje.

En wat een geluk. Toch nog verse oliebollen. Mijn broer bakte ze buiten. Oliebollen en appel flappen. Muziek van de top 2000 bij ze door de speakers. In de auto hadden wij deze zender ook op. Ik zei tegen de kinderen toen wij aan kwamen. Let op als je de deur van de auto opendoet. Dan hoor je dezelfde muziek. En jawel. Wij hoorden mijn neef en nicht mee blèren met de muziek. Wij hebben heerlijk gesmuld van hun bak kunsten. Ik zei nog; banaan met deeg is ook lekker. Deze werden meteen gebakken. Pisang goreng. Daan en nicht Sanne hebben gesmuld. Meteen een kado afgeleverd bij mijn nichtje. 1 januari is ze jarig. Mijn broer heeft een drone met camera erop. Zo grappig. Daan kon er meteen goed mee vliegen. Hij ging ermee over een heg en maakte een rondje om een boom. Super leuk. Zo kan je ook makkelijk gluren bij de buren.

Ons huis is klaar voor het feest. Wij zijn al in feest stemming. Mijn zoon mist het geknal. Hij is nu lekker in de tuin bezig met categorie 1 vuurwerk. 30 sterretjes in een pakket gedraaid. Haha. Hij geniet ervan. Prima toch?

En nu ook nog met tekst bij de top 2000. Kunnen de kids ook meezingen. Super leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s