Fijne kerst πŸŽ„.

Woensdag begon Eva ineens te huilen. Misselijk. Buikpijn. En dat in de vakantie? Niet eens tijdens een schooldag πŸ€ͺ. Een keer spugen. Dat was het, dacht ik……

S’nachts om 3:00 riep Eva mij. Waarom worden kinderen altijd s’nachts ziek? Ze was mega aan de diarree. Maar dan ook echt. Ik ben nog bezig met de was. Het dekbed past in de wasmachine. Maar de toplaag van haar matras niet. Iemand de tip om deze schoon te krijgen? Gelukkig was ik gisteren vrij. Eva op de bank verzorgd. Ze knapte op. Wel diarree maar prima te doen op het toilet. Koekjes gebakken. Kerstfilm gekeken. Kadootjes uitgepakt. Echt een super avond……

Afgelopen nacht, weer om drie uur, riep Daan mij. Eva is ziek. Snel een emmer gepakt. En jawel, ze ging los. Ze heeft de halve nacht op de wc gezeten. Het kwam aan beide kanten eruit. Gelukkig had ze het goed op het toilet. Ze had haar iPad erbij, haha. Maar arme Eef. Ze is goed ziek. Niks blijft binnen.

Vandaag zouden wij bij opa en oma eten. Lijkt ons niet handig bij een oma met zwakke gezondheid. Dan gaan wij straks maar FaceTime-en.

Wij hebben toch alle lampjes weer aan. Screens naar beneden. Kerst muziek door de speakers. Eva ligt op een handdoek onder een deken op de bank. Filmpjes kijken. En allen hebben wij onze kerst trui aan. Wij laten ons niet kennen. We maken er wat van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s