Zo ontzettend lief!! πŸ₯°

Gisteren was ik bij een vriendin op visite. Zij en haar gezin hebben het zwaar. Wat Eva lichamelijk mankeert hebben zij ook en nog veel meer. Zo heftig. Ik krijg vaak goede tips voor Eva. Onder andere de beste Fysio in verband met Marfan. Deze vrouw heeft nu al zoveel voor het lijfje van Eva kunnen betekenen.

Ik had een kado voor haar en haar kinderen bij me. Een Sint kado die zij mega hard verdienen. Heeft ze voor ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ ook een kado. Lekkere chocolade en een kaart/enveloppe met …… Mijn zoon zei; mam, dit moet een vergissing zijn. Ik appte haar. Wat zei ze toen? Jullie zijn dit jaar mijn kerst goede doel. Wat fantastisch.

Ik heb ook elk jaar een goed doel. Alleen doe ik dit als ik mijn vakantie geld krijg. Dan geef ik aan iemand die het hard kan gebruiken een bepaald bedrag. Wie goed doet, goed ontmoet.

Dank je lieve Natascha. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ van ons. Erg dankbaar πŸ™πŸ».

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s