De schoen zetten op school πŸ‘ž.

Vandaag mogen mijn kinderen hun schoen zetten op school. Groep 7 en 8. Blijft toch leuk.

Ik had geen oude schoenen meer. Als mijn kinderen hun schoenen niet meer passen geef ik ze aan een organisatie die ze kunnen gebruiken. Voor een kind die geen schoenen heeft. Soms worden ze zelfs gerepareerd.

Ik had nog oude teen slippers liggen. Mam, serieus. Dat is toch geen schoen zetten. Pffff. Gelukkig had mijn moeder nog oude schoenen van haarzelf. Zo leuk, fijn en dubbel. Mijn kinderen zetten de schoen van hun oma. Misschien de laatste keer van haar….. voor hun…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s