Yes! Vakantie!

Mijn dochter kwam vrijdag tussen de middag bleek naar huis. Moe, op. Zij heeft ook zoveel om mee te dealen. School met huiswerk. Op zich een normale zaak. Maar Eva heeft wat betreft huiswerk net wat meer te dealen. Een corset en drie keer per dag drie oefeningen. Elk 10 keer. Oftewel 90 keer een oefening per dag. Een blok beugel. De juf gaf al aan dat Eefs moe was. Zij heeft echt behoefte aan vakantie.

En daar gaan wij nu ook voor. Relaxen. Nog steeds op tijd naar bed. Maar heeeeerlijk uitslagen. Eva kan makkelijk tot 12:00 slapen. Eerst dacht ik; zo niet handig ivm een normaal ritme. Nu laat ik haar. Wij gaan nog steeds op tijd naar bed. En warempel; Eva slaapt binnen een paar minuten. En wederom lekker uit.

Wat genieten wij van de vakantie. Uitslapen. Maar nog steeds helaas elke oefeningen doen, de beugel in. Eva vertelde mij gisteren; mam, waarom heb ik nooit vakantie? Pfff. Arm kind. Dit heb je echt wel. Je mag lekker uitslapen. Je mag bank hangen. Ik probeer het positieve te benaderen. De oefeningen doen wij samen. Die beugel… sorry, past mij niet. Moet je helaas alleen doen. Je Engels huiswerk? Doen wij samen.

One thought on “Yes! Vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s