Een week geleden zaten wij hier πŸ”πŸŸ.

Op onze β€˜laatste’ hele dag samen πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ eten wij vaak iets lekkers. Dit keer druk met bel afspraken en orthodontist. Dus wij gingen voor een keer makkelijk. De macDonalds. Er was wel een vriendje bij. Die zei tegen mij; jouw zoon heeft echt een heel hoog IQ! Huh, wat bedoelde hij hiermee? Later zag ik het. Ik was de toren al gewend. Mijn zoon zet op zijn drinkbeker de bak van de nuggets. Aan de ene kant van het bakje de frieten, aan de andere kant de nuggets. Ideaal voor onderweg. Geen schuivende bakjes op de achterbank. Maar ook bij de Mac zelf, grappig om zo te eten. Je drink rietje tussen je snacks πŸ˜….

De foto komt van TikTok.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s