Einde van een bananen tijdperk? πŸŒ

Afgelopen weekend had ik oproepdienst. Zaterdag had ik van 8:30 tot 20:30 dienst. Op een half uur na elke minuut mogen werken. Een gezellig dienst team en fijne artsen. Dan is het een feest om te mogen en kunnen werken.

Op een gegeven moment gingen wij even iets eten. Er lag al een paar dagen een banaan op de tafel. Een collega pakt deze en zegt heel serieus; misschien sterft de banaan wel uit. Dat is toch zonde? Een andere collega begon meteen over een bananen professor. Weer een andere collega en ik begonnen te lachen. Wat krijgen wij nu weer voor complot verhaal te horen? De hele dag draaide namelijk onze gesprekken om complot theorieΓ«n ; nine eleven? Corona? We waren lekker op dreef. Dit alles met een sarcastisch tintje. Dus kom maar op met het banaan complot verhaal πŸ€£πŸ˜‚.

Wat bleek nou? Het is serieus! Het Panama virus zorgt voor een schimmel waar de banaan niet tegen bestand is. Oeps. En die bananen professor bestaat echt. Hij zit bij de Wageningse Universiteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s