Schoenen. Een bodemloze put πŸ€ͺ.

Mijn zoon….. houdt niet van winkelen. Schoenen passen. En in deze corona tijd raadt men dit ook af. Prima. Dan bestel ik ze via internet. Een bepaalt merk. Bepaalde maat. Hij blij… ik iets minder. Ik wil graag met hem shoppen. Maar als hij het zo wilt en de regering. Accepteren.

Laatst gaf hij aan dat hij last had van zijn gewrichten. Ja, hallo, jij beweegt als een malle. Je groeit. Misschien een idee om schoenen aan te schaffen met een goed voet bed? Helaas. Teveel moeite. Meneer wil en mag dus niet shoppen.

Laatst sliepen wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ bij onze ouders. Mijn pa zag de schoenen van mijn zoon. πŸ˜…. Hij zei; heb je wel een zool om op te lopen? Haha. Niet dus. Snel nieuwe schoenen besteld.

Hier liep meneer op. Als mensen dit zien, wat denken ze dan? Arm kind? Wij gaan geld schenken aan de ouder? Ik zou zeggen; doe maar lekker. In een privΓ© bericht kan je mij een tikkie sturen. Hahaaa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s