Lekker in de tuin zitten πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Onder de deken op de foto….. mijn dochter ging afgelopen vrijdag naar school. De dag daarvoor gaf ze al aan misselijk te zijn. De volgende morgen at zij goed. Ze ging vol goede moed naar school. Eenmaal daar…. wederom huilen. Buikpijn. Tsss. Jammer dan Eef. Je gaat naar school. Als het echt niet gaat dan belt de school mij wel. Ik keerde mij om…. Eva begon te spugen. Chips. Die krijg ik niet naar school. Eefs mee naar huis. Ze heeft gespuugd. Daarna geslapen. En daarna…… lekker de tuin in. Buitenlucht.

Oh my God. Wij hebben serieus de beste tuin die je maar kan wensen. Vooral dat het zo goed als onderhouds vrij is bevalt mij goed. Ik snoei soms en de kinderen moeten de bladeren in de kliko doen.

We πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ love our garden ❀️.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s