Mam, zoals de zon nu naar binnen schijnt…. β€οΈπŸ’šπŸ’™

Mijn zoon zat achter zijn computer. Samen met een vriend. De zon begon te schijnen. Ik vroeg nog; zal ik de screens naar beneden doen? Dan heb je misschien beter zicht.

Mijn zoon antwoorde; mam, dat zonlicht voelt zo goed. Ik word hier blij van. Ik voel hierdoor fijne herinneringen van vroeger. Hahaaa. Wat een schat van een zoon heb ik toch. Tevreden met het zonlicht van vroeger en nu. Home sweet home. Wij gaan mooi niet verhuizen. Blij met wat wij hebben πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s