Onze Bobbert 🐰.

Daan is dol op Bob. Mam; als Bob dood gaat ga ik ook een stukje dood. Dat dus. Bob 🐰 is onze eerste huisdier. De eerste die wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ samen in huis hadden genomen. Nou ja. In ons huis…..

Eva wilde haar hele leven al een kitten. Mmmmh. Dit leek mij even niet handig. Geen eigen huis. Geen eigen huishouden. Daan, Eva en ik woonden in 2017 acht maanden bij mijn ouders in. Echt een super tijd. Fijne herinneringen. De kinderen hebben het hier nog vaak over. Onze droom is dan ook dat wij nog een keer bij mijn ouders kunnen logeren. Bring back the good old memories. Een beetje haast hebben wij…. mams is ziek. Snel een keer afspreken.

Eva was jarig. 2017. Gescheiden ouders. Mams herstellende van de bestraling. Een kitten…. niet handig als je bij opa en oma woont. Het werd een konijn. Bij zoo en zo zei men dat het een dwerg konijn was. Daar ga ik nooit meer naartoe. Onze Bob is een mega groot konijn 🐰. Niks te maken met een dwerg. Eerder een reus.

Helaas gaat Bob achteruit. Hij is nog maar drie jaar. Zou nog een tijd mee moeten kunnen. Maar …… Ik vertrouw het niet. Ik heb de kids al voorbereid. Eva zegt dan: ach, nemen wij toch gewoon een andere. Daan zegt; mam, als Bob dood gaat, gaat er ook een stukje in mij dood. Bijzonder hoe verschillend een kind kan reageren. Eva heeft weleens om een hamster gehuild omdat deze dood ging. Dat was ook zo’n lief beestje. Alleen mijn ex had hij gebeten πŸ˜‚πŸ€ͺ. Die sloeg hem daarna van schrik ook even bewusteloos. Haha. De opvolg hamster was een rotbeest. Kon je niet vast pakken. Toen deze doodging zei Eva; gooi die maar in de kliko. Die krijgt geen begrafenis πŸ˜….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s