Geen water πŸ’¦ uit de kraan.

Vorige week merkte ik al dat er minder water uit de kraan kwam. Elke dag steeds minder. Vannacht gewerkt. Kom ik thuis; een β€˜pis’ straal kwam uit mijn kraan. Alleen in de keuken. Voor de rest in het huis was alles normaal. Hoe kan dat? Nadenken? Lekkage? Nee, dan zou er ook bij andere kranen minder water uit moeten komen. Pffff. Ik weet het echt niet meer.

Gekeken of er een storing in de buurt was van Vitens. Ook niet.

Toch maar paps bellen. Hij heeft mijn kraan een half jaar geleden vervangen. Aan de nieuwe kraan zit ook een douche stand. Dus een gewicht aan de leiding zodat je de douche eruit kan trekken. En dat gewicht knakte dus de leiding af. Dank pa voor je tip! Het gewicht ligt nu op een vaas. De kraan doet het weer.

Elke dag leer ik weer meer in het huis als zelfstandige vrouw. Door tips van papa, Google en fijne mensen uit de straat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s